Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Vlees
5 min
10 min

Alles over de slavink

Een traditioneel Hollands vleesgerecht, voor het eerst geïntroduceerd door slager Jaap Boerwinkel uit Amersfoort maar de slager Ton Spoelder uit Laren bedacht de naam in 1952 omdat het zo goed zou passen bij sla.
Deel dit recept met je vrienden:

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
2024 © Eerlijk Eten