Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Pasta
15 min
15 min

Citroenvelouté met Gekonfijte Sjalot/Balsamico Ravioli

Een velouté is een van de vijf basis sauzen in de klassieke Franse keuken, ook wel bekend als de "moedersauzen". Het is een lichte saus, gemaakt door een lichte roux (een mengsel van gesmolten boter en bloem) te combineren met een heldere bouillon.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten