Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Frittata met boerenkool, spek en aardappeltjes
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Klop de eieren in een grote kom en voeg zout, peper en eventuele extra kruiden toe. Zet dit opzij.
- 2Verhit twee eetlepels olijfolie in een grote ovenbestendige koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de stukjes spek toe en bak ze tot ze knapperig zijn. Voeg daarna de aardappelpartjes toe en bak ze tot ze goudbruin en bijna gaar zijn, ongeveer 10 minuten. Voeg de boerenkool toe en bak deze mee tot hij geslonken is, ongeveer 5 minuten.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Klop de eieren in een grote kom en voeg zout, peper en eventuele extra kruiden toe. Zet dit opzij.
- 2Verhit twee eetlepels olijfolie in een grote ovenbestendige koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de stukjes spek toe en bak ze tot ze knapperig zijn. Voeg daarna de aardappelpartjes toe en bak ze tot ze goudbruin en bijna gaar zijn, ongeveer 10 minuten. Voeg de boerenkool toe en bak deze mee tot hij geslonken is, ongeveer 5 minuten.