Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Vlees
10 min
45 min

Gegrilde Lamsmerguez met een andijvie stamppot

Merguez worstjes zijn pittig en kruidig, met een mix van knoflook, komijn, koriander, en soms harissa, wat een Noord-Afrikaanse chilipasta is. Ze zijn vrij dun en langwerpig van vorm, en traditioneel worden ze gegrild of gebakken.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten