Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Kip
10 min
30 min

Gevlinderde kip

Kip vlinderen, ook wel spatchcocking genoemd, is een techniek waarbij je de ruggengraat van de kip verwijdert en deze vervolgens platdrukt zodat het vlees in een enkele laag ligt. Dit zorgt voor een snellere en gelijkmatigere garing van het vlees.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten