Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Gehakt
10 min
15 min

Indische ketjapballetjes met rijst

Dit recept voor Indische balletjes met rijst en pindasaus heb je in een 30 minuten op tafel staan. Je kan dit gerecht natuurlijk heel makkelijk aanpassen door bijvoorbeeld boontjes en of andere groenten te verwerken die je nog in de koelkast hebt staan.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten