Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Bestrooi de aubergineplakken met zout en laat ze 30 minuten rusten. Dep ze droog met keukenpapier. Verhit de olijfolie in een pan en frituur de aubergineplakken tot ze goudbruin en zacht zijn. Leg ze op keukenpapier om overtollige olie te absorberen.
- 2Verwarm de pitabroodjes in een oven of op een open vuur tot ze warm en enigszins knapperig zijn.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Bestrooi de aubergineplakken met zout en laat ze 30 minuten rusten. Dep ze droog met keukenpapier. Verhit de olijfolie in een pan en frituur de aubergineplakken tot ze goudbruin en zacht zijn. Leg ze op keukenpapier om overtollige olie te absorberen.
- 2Verwarm de pitabroodjes in een oven of op een open vuur tot ze warm en enigszins knapperig zijn.