Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Vlees
15 min
15 min

Italiaanse kalfsschnitzel: Cotoletta alla Bolognese

Wat dit gerecht zo speciaal maakt, is de combinatie van het malse kalfsvlees met de zoute prosciutto en de rijke smaak van de Parmezaanse kaas. Meestal zet je het nog even onder de grill om de kaas te laten smelten en een beetje knapperig te laten worden.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten