Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Laat de kippenbouten op kamertemperatuur komen. Bestrooi ze vervolgens aan beide kanten met zout en peper.
- 2Verhit de olie in een diepe pan of een gietijzeren koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kippenbouten met de huid naar beneden toe en bak ze ongeveer 10-12 minuten, tot de huid goudbruin en knapperig is. Draai ze dan om en bak de andere kant nog eens 8-10 minuten. Pas de baktijd indien nodig aan, afhankelijk van de grootte van de kippenbouten.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Laat de kippenbouten op kamertemperatuur komen. Bestrooi ze vervolgens aan beide kanten met zout en peper.
- 2Verhit de olie in een diepe pan of een gietijzeren koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kippenbouten met de huid naar beneden toe en bak ze ongeveer 10-12 minuten, tot de huid goudbruin en knapperig is. Draai ze dan om en bak de andere kant nog eens 8-10 minuten. Pas de baktijd indien nodig aan, afhankelijk van de grootte van de kippenbouten.