Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1In een grote kom, combineer de olijfolie, komijn, paprikapoeder, zwarte peper, zout, knoflookpoeder, en citroensap. Meng goed om een marinade te vormen.
- 2Voeg de ossenhaaspuntjes toe aan de marinade en zorg ervoor dat elk stukje goed bedekt is. Dek af en laat minimaal 30-60 minuten marineren in de koelkast. Voor een intensere smaak kun je het vlees tot 4 uur laten marineren.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1In een grote kom, combineer de olijfolie, komijn, paprikapoeder, zwarte peper, zout, knoflookpoeder, en citroensap. Meng goed om een marinade te vormen.
- 2Voeg de ossenhaaspuntjes toe aan de marinade en zorg ervoor dat elk stukje goed bedekt is. Dek af en laat minimaal 30-60 minuten marineren in de koelkast. Voor een intensere smaak kun je het vlees tot 4 uur laten marineren.