Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Toetjes
5 min
15 min

Vijf topgerechten met rabarber!

Het koken van rabarber is eenvoudig. Het duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Je weet dat het perfect is als de stelen in vezels uit elkaar vallen. Onthoud dat rabarber vrij zuur kan zijn, dus voeg genoeg suiker toe om de smaak te balanceren.
Deel dit recept met je vrienden:

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
2024 © Eerlijk Eten