Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Soep
20 min
360 min

Zelf een lekkere kippenbouillon maken van het karkas en de restjes van de kip

Maak zelf een kachtige bouillon met dit basisrecept van Peter Eemsing!
Deel dit recept met je vrienden:
Basisrecept voor 6 personen
  • Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Basisrecept voor 6 personen
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten