Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Stoofschotel
30 min
180 min

Zuurvlees, oftewel 'zoervleisj': het traditioneleen geliefde stoofgerecht uit Limburg

Deze oeroude stoofschotel dankt zijn naam aan de marinade waarin het vlees wordt voorbereid, die meestal azijn of een andere zure vloeistof zoals bier of wijn bevat. Hetdateert uit de Romeinse tijd toen de mensen azijn gebruikten om vlees te conserveren.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten