Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Gehakt
20 min
50 min

Bobotie, Zuid-Afrikaanse ovenschotel met gehakt, rozijnen en kerriesaus

Bobotie is een klassieker uit de Zuid-Afrikaanse keuken en wordt vaak beschouwd als een van de nationale gerechten. Het is een heerlijke ovenschotel die bestaat uit rundergehakt, fruit en specerijen, afgedekt met een romige eierlaag.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten