Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Laat iedereen helpen met het klaarmaken van de ingrediënten. Kinderen kunnen de ui en knoflook pellen en onder toezicht helpen met hakken. Volwassenen kunnen zich bezighouden met het afmeten van de ingrediënten en het kruiden van het gehakt.
- 2Combineer in een grote kom het gehakt, ui, knoflook, eieren en paneermeel. Dit is een leuke stap voor iedereen; moedig aan om het mengsel goed door elkaar te kneden.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Laat iedereen helpen met het klaarmaken van de ingrediënten. Kinderen kunnen de ui en knoflook pellen en onder toezicht helpen met hakken. Volwassenen kunnen zich bezighouden met het afmeten van de ingrediënten en het kruiden van het gehakt.
- 2Combineer in een grote kom het gehakt, ui, knoflook, eieren en paneermeel. Dit is een leuke stap voor iedereen; moedig aan om het mengsel goed door elkaar te kneden.