Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Witlof
15 min
35 min

Chicons au Gratin van de zuiderburen

Chicons au Gratin is een combinatie van witlof (chicons in het Frans) en ham met een romige bechamelsaus en een topping van geraspte kaas, meestal Gruyère. Het gerecht wordt vervolgens in je oven gebakken tot de bovenkant goudbruin en knapperig is.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten