Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Entrecote
30 min
20 min

Gegrilde entrecote in dunne plakjes: tagliata di manzo

Tagliata di Manzo is een Italiaans gerecht dat bestaat uit een gegrilde entrecote, die in dunne plakjes wordt gesneden en over rucola wordt gedrapeerd. Vaak wordt het verrijkt met Parmezaanse kaas en besprenkeld met balsamicoazijn of olijfolie.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten