Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Vlees
10 min
180 min

Gekonfijte eendenbout

Konfijten is een Franse kooktechniek die wordt gebruikt om vlees, zoals eendenbout, te conserveren en te bereiden. Door de eendenbout langzaam in vet te garen, worden de bacteriën en enzymen die bederf kunnen veroorzaken uitgeschakeld. Dit maakt konfijten ideaal om het vlees te conserveren zonder het gebruik van moderne koeling.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten