Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Vlees
1 min
1 min

Guanciale: het mooiste spek uit Italië

Guanciale is een traditioneel Italiaans product dat afkomstig is uit de regio Lazio, meer specifiek uit Amatrice, een stadje dat bekend is om haar spaghetti all'amatriciana, een pasta gerecht met guanciale.
Deel dit recept met je vrienden:

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
2024 © Eerlijk Eten