Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Bestrooi de kippendijen met zout en peper. Verhit de olijfolie in een grote stoofpan op middelhoog vuur en bak de kippendijen aan beide kanten goudbruin. Dit duurt ongeveer 3-4 minuten per kant. Haal de kip uit de pan en zet apart.
- 2In dezelfde pan, voeg de fijngesneden ui en knoflook toe. Fruit deze tot ze zacht en glazig zijn, ongeveer 2-3 minuten.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Bestrooi de kippendijen met zout en peper. Verhit de olijfolie in een grote stoofpan op middelhoog vuur en bak de kippendijen aan beide kanten goudbruin. Dit duurt ongeveer 3-4 minuten per kant. Haal de kip uit de pan en zet apart.
- 2In dezelfde pan, voeg de fijngesneden ui en knoflook toe. Fruit deze tot ze zacht en glazig zijn, ongeveer 2-3 minuten.