Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Klassieke Tagliatelle ai Funghi
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en fruit deze tot hij geurig is, maar niet bruin, ongeveer 1 minuut.
- 2Voeg de gesneden paddenstoelen toe aan de pan. Laat ze koken tot ze hun vocht hebben afgegeven en dit weer hebben opgenomen, wat ongeveer 5-8 minuten duurt. Roer regelmatig.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en fruit deze tot hij geurig is, maar niet bruin, ongeveer 1 minuut.
- 2Voeg de gesneden paddenstoelen toe aan de pan. Laat ze koken tot ze hun vocht hebben afgegeven en dit weer hebben opgenomen, wat ongeveer 5-8 minuten duurt. Roer regelmatig.