Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Noord-Afrikaans
10 min
40 min

Lamsmerguez met gebakken aardappeltjes

"Lamsmerguez" is een lekker pittig en zoet worstje afkomstig uit de Noord-Afrikaanse keuken. Lamsmerguez in een samenvoeging van twee woorden, lam van lamsvlees en merguez betekend worst.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Aardappeltjes bereiden

    Ingrediënten

    Aan de slag

  • Lamsmerguez Bereiden

    Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten