Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Stoofschotel
30 min
180 min

Pepeso, klassieke stoofschotel uit Toscane, de bakermat van het terracotta aardewerk

Van oudsher kregen arbeiders in de steen- en pottenbakkerijen van huis uit vlees mee dat was geprepareerd met wijn en een flinke dosis peper. Tijdens het werk werd dit urenlang in de bakovens gezet. Nog altijd is het gerecht een geliefde Italiaanse stoof.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten