Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Ragout cannelloni met oregano
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 180°C (350°F). Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
- 2Verhit een pan op middelhoog vuur met wat olijfolie en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het rundergehakt toe en bak het rul en bruin. Breng op smaak met zout, peper, oregano en basilicum. Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe en laat de saus ongeveer 10 minuten sudderen.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 180°C (350°F). Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
- 2Verhit een pan op middelhoog vuur met wat olijfolie en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het rundergehakt toe en bak het rul en bruin. Breng op smaak met zout, peper, oregano en basilicum. Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe en laat de saus ongeveer 10 minuten sudderen.