Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Groente
15 min
30 min

Traditionele Catalaanse Prei en gegrilde Bavette

De naam "Calçotada" komt van het Catalaanse woord "calçot", wat zowel de naam is van de groente als de techniek van het bedekken van de groeiende stengels met aarde om ze wit en zacht te houden.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Salvitxada

    Ingrediënten

    Aan de slag

  • Prei Calçotada

    Ingrediënten

    Aan de slag

  • Bavette

    Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

  • Ingrediënten

    Aan de slag

  • Ingrediënten

    Aan de slag

2024 © Eerlijk Eten