Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Traditionele Tahini saus uit het Midden-Oosten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het mengen van de tahinipasta en het citroensap in een kom. Het mengsel kan in eerste instantie dikker worden; dat is normaal.
- 2Voeg het geperste teentje knoflook en een snufje zout toe. Meng goed.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het mengen van de tahinipasta en het citroensap in een kom. Het mengsel kan in eerste instantie dikker worden; dat is normaal.
- 2Voeg het geperste teentje knoflook en een snufje zout toe. Meng goed.