Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng het gehakt met het ei, de Parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden, zout en peper. Vorm kleine balletjes van ongeveer 2 cm doorsnee.
- 2Verhit een beetje olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook en wortel toe en sauteer tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng het gehakt met het ei, de Parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden, zout en peper. Vorm kleine balletjes van ongeveer 2 cm doorsnee.
- 2Verhit een beetje olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook en wortel toe en sauteer tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten.