Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd het donkergroene gedeelte van de prei af en gebruik alleen het witte en lichtgroene deel. Snijd de prei in de lengte doormidden en spoel grondig om zand te verwijderen. Snijd ze vervolgens in ringen.
- 2Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en fruit deze tot het geurig is, maar niet bruin. Voeg de preiringen toe en bak ze een paar minuten tot ze iets zachter zijn. Voeg de erwten, tijm, laurier, zout en peper toe. Roer alles goed door.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd het donkergroene gedeelte van de prei af en gebruik alleen het witte en lichtgroene deel. Snijd de prei in de lengte doormidden en spoel grondig om zand te verwijderen. Snijd ze vervolgens in ringen.
- 2Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en fruit deze tot het geurig is, maar niet bruin. Voeg de preiringen toe en bak ze een paar minuten tot ze iets zachter zijn. Voeg de erwten, tijm, laurier, zout en peper toe. Roer alles goed door.