Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Vis
0 min
0 min

Vissaus voor vis? Nee, vissaus is een geweldige Unami smaakmaker

Vissaus voor vis? Nee vissaus is een geweldige Unami smaakmaker. Vissaus is een gefermenteerde saus die voornamelijk wordt gemaakt van vis of krill die een tijd heeft gefermenteerd. Deze fermentatieperiode kan variëren van enkele maanden tot zelfs jaren.
Deel dit recept met je vrienden:

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
2024 © Eerlijk Eten