Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200°C.
- 2Was en droog de aardappelen. Plaats een aardappel tussen twee houten lepels of eetstokjes. Dit voorkomt dat je helemaal door de aardappel snijdt. Snijd de aardappel in dunne plakjes van ongeveer 3 mm dik, maar snijd niet helemaal door.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Stel de airfryer in op 180°C.
- 2Bereid en kruid de aardappelen zoals hierboven beschreven.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200°C.
- 2Was en droog de aardappelen. Plaats een aardappel tussen twee houten lepels of eetstokjes. Dit voorkomt dat je helemaal door de aardappel snijdt. Snijd de aardappel in dunne plakjes van ongeveer 3 mm dik, maar snijd niet helemaal door.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Stel de airfryer in op 180°C.
- 2Bereid en kruid de aardappelen zoals hierboven beschreven.